Niezwykła nowość marki Tucher: samochłodząca się beczka
Ta beczka na piwo po włączeniu w około 45 minut chłodzi piwo Tucher Helles Hefe Weizen, Tucher Pilsener lub Tucher Urbräu Hell do orzeźwiającej temperatury i utrzymuje je w stałej temperaturze do 12 godzin.ia.
Chłodzenie piwa po naciśnięciu guzika
Tucher CoolKeg sprawia, że podawanie piwa prosto z beczki jest prostsze niż kiedykolwiek wcześniej.
Mniejszy wysiłek i większa zabawa na imprezach, przyjęciach i przy innych okazjach,
Zintegrowany system chłodzący po wciśnięciu guzika automatycznie szybko chłodzi piwo,
Piwo jest zawsze idealnie schłodzone, niezależnie od tego, gdzie jesteś,
Nie wymaga żadnego źródła zasilania, substancji chłodzących czy czasochłonnego rozruchu,
Wyjątkowy i przyjemny sposób na podawanie piwa prosto z beczki,
Ultrawydajna instalacja beczki CoolKeg pozwala bez wysiłku podawać piwo bezpośrednio z beczki,
Idealna na wszystkie okazje, imprezy na świeżym powietrzu i pod dachem, czy też na wakacje,
Brak chemikaliów; do lania piwa wykorzystano przepływ grawitacyjny; łatwa i ekonomiczna obsługa,
Ekologiczna beczka zwrotna wykorzystująca naturalny proces chłodzenia.
Teraz dostępne w 10 litrowych beczkach
Tucher Hefeweizen Hell i Tucher Urbrau Hell są teraz dostępne w praktycznych, 10-litrowych beczkach.
CoolKeg 10.0 l Tucher Urbrau Hell
Klasyczne frankońskie piwo, warzone zgodnie z tradycyjną recepturą. To bardzo przyjemne piwo o umiarkowanym chmielowym aromacie to łagodny, lekki napój na każdą okazję.
CoolKeg 10.0 l Tucher Hefe Weizen Hell
Tradycyjne piwo bawarskie górnej fermentacji, warzone z wykorzystaniem receptury przekazywanej od czasów królewskiego bawarskiego browaru w Norymberdze. Jego niepowtarzalne połączenie jasnego słodu pszenicznego i jęczmiennego oraz naturalny osad drożdżowy gwarantują orzeźwiający smak piwa pszenicznego z posmakiem drożdży.
CoolKeg 20.0 l Tucher Pilsener
Piwo Tucher Pilsener jest piwem dolnej fermentacji o jasnym, przejrzystym kolorze i wyrazistym zapachu. Powstaje przy wykorzystaniu specjalnej metody pilzneńskiej. Warzy się je przy użyciu jasnego słodu jęczmiennego i najlepszej jakości chmielu. Ma zatem mocny chmielowy aromat oraz subtelny posmak goryczy.
Create your own website with Mobirise